Momsterliv: Engel vs. Djævleunge

En helt almindelig lige dag hjemme hos os med en teenager, og en trodsig snart 5 årige dreng.

Herhjemme er hverdagen skudt igang, efter sommerferien.

Hver morgen ( for det meste) tager Chano, Villads med og aflevere ham i børnehave. Villads går i naturbørnehave. Hvor der er dyr, de er ude næsten altid. De har pligter, og lære at omgås dyr, passe dem osv.

Jacob mon bonussøn har stadig sommerferie, og ja zzzzzzzzz lyder det derinde fra til kl 10-11 stykker. Men var jeg bedre selv i min sommerferie i den alder NEJ!

Dagens projekt for mig, var at få sat den pool/spa op som jeg har købt for længe længe siden. Med hjælp fra Jacob, og en kompressor ja så lykkedes det nu må det blive sommer.

Jeg henter altid Villads tidligt, når jeg har mulighed for det. Men dagen havde bare ikke været dagens bedste, for Villads desværre.

Der er mange udfordringer som skal tages op, efter en Go lang sommerferie. Med måske lidt for mange is og pizza.

Jeg syntes det er helt utroligt, hvordan ens børn kan være de små sødeste og mest omsorgsfulde mennesker, og næste øjeblik, ja så er helved løs. Villads har temperament og det har han ikke fra fremmede.

lad os bare slå fast at det ikke er vores dag.

Men poolen den bragte lykke, og aftensmaden stikmodsat. Til trods for at det en af hans livretter.

Efter maden skulle Villads i bad, en godt træt fyr som bare havde brug for at putte med din mor. Så vi kravlede under dynen i vores seng, og så film og bare puttede og nussede. Tryghed og kærlighed er nøgleordet.

Heidi

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar