Weekendtur i Tyskland

Sidste weekend var vi i Tyskland uden børn. Jacob er så stor nu, så han var hjemme, og skulle så spise mad hos sin mor. Villads var hos mormor, og blive møgforkælet. Jeg havde givet min bedre halvdel dette ophold, efter vi havde været sammen i 8 år i sommer. Og man må sige, vi havde brug for at komme afsted, og få alting lidt på afstand, efter vores brand herhjemme.

Vi boede på Neues Parkhotel i Neumunster. Det ligger ikke så langt nede i Tyskland, så det er en overskuelig tur. Super lækkert hotel og lækker morgenmad. Klart et sted jeg vi anbefale, og prisen syntes jeg er helt fin.

Man kan gå til byen, som ligger lige ved siden af, vi gik igennem en lille park, fik super lækker mad i byen.

Vi tog forbi Designer outlet Nuermunster om lørdagen. Man skal være opmærksom på, at de har lukket de fleste søndage. Hvis man vælger at tage derned en tur. Man kan finde information om åbningstider og mærker HER.

Uha, jeg kunne have brugt mange flere penge. Men fik da shoppet Adidas, Petit Bateau og Nike til Villads. Super lækkert, og havde han været med så havde jeg nok købt mere.

Jeg vi anbefale denne by også med børn. Der er gode legepladser og underholding, samt en overdækket legeplads, hvis vejret ikke er det bedste. Jeg tror der er flot til jul. Hvis i har spørgsmål, er i velkommen til at skrive en kommentar herunder mit indlæg.

Heidi

Skriv et svar