Ens værste mareridt

Jeg gør opmærksom på at der kan forekomme “grimme” billeder i indlægget.

En ganske almindelig mandag kl 14 henter jeg Villads i børnehaven.

Da vi køre hjem ringer min mobil. Men jeg vælger ikke at tage, den da den ikke er slået til i bilen, og jeg undre mig over den ringer så kort.

Det er min nabo som ringer. Jeg vælger ikke at holde ind til siden, og ringe hende op da vi er hjemme om max 2 minutter, Villads og jeg.

Da jeg kommer og vil dreje ind i indkørslen, ser jeg røg og flammer ud af vores værksted porte- FUCK! Er min første tanke. Jeg og min nabo, ved hvad vi har derinde af CO2 svejseværk, gasflasker osv.

Min nabo kommer ud og råber hun har ringet efter hjælp. Og vi skylder os at køre væk. Der er virkelig gang i branden på dette tidspunkt jeg ringer til min bonussøn Jacob for at høre hvor han er. Han er heldigvis ikke hjemme men ham og 2 kammerater kommer cyklende. Vi er mundlamme alle sammen. Villads græder og det er heller ikke sjovt at stå og se et stykke væk.

Der kommer en forbi og spørger om hun skal hjælpe med campingvognen- FUCK tænker jeg den nye campingvogn, og der er gasflasker i fronten. Glem det siger min nabo og mine genboer, som tænker mere klart end mig der. Jeg er på dette tidspunkt meget meget bange for at det hele springer i luften.

Endelig kommer der 4 brandbiler og går i gang. Lidt efter kommer der en brandindsatsleder. Og snakker med mig og jeg fortæller om de farlige ting vi har i værkstedet. Så han orienter så brandmændene om dette. Jeg kan godt se at på dette tidspunkt er det umuligt at rede noget som helst. De beskytter vores hus som ligger 2 meter væk fra værkstedet- TAK kære brandmænd!

Der er så meget kaos og tanker i mit hoved og jeg ringer til manden og siger han må lukke butikken og komme hjem. Får sagt at Jacobs kammerater nok skal ringe til deres forældre. Jeg er sku ikke meget værd som støtte lige der.

Hvis i har læst mit blog indlæg fra i sommers, så ved i Villads var på brandmand Sam skole og lære at slukke ildebrande osv. Hvis ikke kan de læse HER.

Jeg forklare Villads at brandmand Sam har styr på det.

Da de har fået styr på det efter at have tilkaldt en brandbil med stige på, så de kunne slukke oppefra og ned. Står vi faktisk tilbage med en virkelig Tom følelse og kan først der se hvad skader der er sket.

Campingvognen er smeltet i hele fronten, dele af taget, vinduerne på siden er også smeltet.

Ruderne ind til vores hus er smadret og der er sket lidt småskader på taget. Men værkstedet og tilhørende vaskehus står ikke til at redde.

Den nat sov vi faktisk ikke.

Vi er ved at komme på fode igen, men hold nu op det tager tid. Ikke mindste for ungerne. Men også alt det med vores forsikring. Og politiet var 4 uger næsten om at frigive stedet- tror i min fryser lugter godt nu 2 mdr efter. Føj for pokker da.

Her står den gl Fiat 500 og Jacobs konfirmations gave en scooter

Men i weekenden fik vi købt ny fryser, vaskemaskine,tørretumbler og nyt tv- for når ja en ulykke kommer jo sjældent alene. Og bilen er også lavet- ja for den gik også i stykker. Hold da op en omgang. Jeg glæder mig til de river det ned. For det er et grimt syn at se på syntes jeg, og hvad tror i så ikke ungerne tænker når de ser dette syn hverdag.

Beklager de dårlige billeder fra min telefon.

Tak fordi i læste med.

4 comments / Add your comment below

  1. Puha, en grim oplevelse. Godt der ikke skete jer noget.
    Vi har oplevet vores tag blæse væk under en storm. Heldigvis var vi ikke hjemme da det skete, men et meget grimt syn at komme hjem til.

Skriv et svar